fredag 15. oktober 2010

Noen flere som trenger flere timer i døgnet?

Synest dagene flyr avsted uten at eg rekker noe som helst, men ser jo likevel at ting blir gjort. Men der er ofte ting som må gjøres, les husvask, klesvask osv.
Skulle så gjerne ønske eg at hadde meire tid til å gjøre andre ting, (les drive med alle mine hobbyer, strikke, interiør, lese osv)

Når en jobber 100 % og samtidig skal være mamma, kjæreste, husmor osv blir slike morosamme ting satt litt til side i perioder.
Har funne ut av en ting, når min kjære er ferdig på skule om 1 1/2 år, da skal eg ned i stilling- jobbe mindre og bruke mere tid på ting som gir meg overskudd, og som eg elsker å drive på med. ( ikkje misforstå- trives nemlig godt i jobben min som sykepleier, men det er noen stadier/ faser i livet som en ønsker å prioritere andre ting enn jobb)

Ønsker å kunne jobbe mindre også for å være mere tilstede heime, tenk så fantastisk å kunne slippe og slepe vesle prinsen ut av senga om morgon og avgårde i barnehagen, for derette sjølv springe på jobb. Og ikkje nok med det etter ca 8 timer skal enn løpe hjem for å rekke barnehage, lage middag- spise middag alle sammen også skulle en gjerne gjort noe hyggelig sammen....... puhu...

Nei, ned i stilling og prioritere annerledes er det som må til. Da må en bare sette ned forbruket litt. Gleder meg allerede:o))

Synes dere at dere har god tid til det dere vil nå?

Denne "snora" henger i trappe oppgangen vår, og den er eg kjempe glad i. Synes de er så søte de bildene med engler og aftenbøn eller fadervår på....
Ha en flott fredagskveld.

Klem

4 kommentarer:

 1. Vet du, det er faktisk godt å høre at det er flere som skulle hatt flere timer i døgnet. Syns liksom dagene forsvinner i et evig kjas innimellom, og føler at ting hele tiden står på vent. Mitt ønske er selvsagt flere timer ekstra etter barnas leggetid;)

  Håper du får en riktig trivelig helg:)

  SvarSlett
 2. Heilt enig med deg! Døgnet har for få timer, og eg er i permisjon. Korleis skal det då bli når eg begynner å jobbe 1.november?? Gruer meg! Heldigvis skal eg jobbe berre 80%, og i perioder 60%..men ein stor overgang blir det.
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Kunne nesten skrevet dette selv, føler at jeg henger et stepp etter hele tiden..

  Skulle gjerne harr noen timer ekstra til rådighet ;)

  Vi får bare nyte de timene som er :)

  Ha en fin helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Jeg skulle ønske at døgnet hadde langt flere timer ja, jeg rekker ingenting føler jeg selv hvertfall!!
  Ett lite eksempel på det fikk jeg i dag tidlig, da jeg plutselig kom at shit jeg har klær i vaskemaskina som skulle vært hengt opp...Jeg åpner lokket og konkluderer ganske så raskt at her må det vaskes en gang til før de kan henges opp!!:)

  Så det sier vel sitt:)

  Ha en god dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett