onsdag 20. oktober 2010

kjølehjørne..
Er så heldig å ha en skikkelig handyman, samtidig som han er rask til å få det gjort. Akkurat etter min smak...
Nå vil eg gjerne ha nokre fine hyller som eg kan fylle med diverse på den ene veggen her, noen som har noen forslag på hvor en kan få fatt i noen flotte hyller til en ikkje alt for stiv pris??? ( de må ikkje være så lange)

Også håper eg  på å få solgt side by side kjøleskapet nå, for det første for å få litt penger inn att i kassa ( :o) ), og for det andre for å få bedre plass på kjøkkenet- les henge opp tallerkenhylla:o) (har nemlig ingen plass å sette kjøleskapet nå og tør ikkje sette det ut i garasjen pga kulde???)

I kveld skal eg på damenes aften på byggmaker, ser mange har vært på damenes aften på bohus, men det var desverre ingen i nærheten av oss. Så i kveld drar eg og en venninne på byggmaker istaden, og vi gleder oss masse....

Ha en flott onsdag.

Klem

4 kommentarer:

 1. Herlig med kjølehjørnet da:) Fint ble det å:)

  Kos deg i kveld:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Så flott det vart! Herleg når det er innebygd, og heldige deg som har så flink mann!!:)
  Kos deg på damenes aften!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 4. Så praktisk med innebygd stort kjøleskap! Ang. hyller så kan du kjøpe hobbyplater, male dei i ønsket farge, evt frese eit mønster på "ytterkanten" om du har tilgang til fres, og kjøpe nokre fine hylleknekter. Kanskje på bruktbutikken? Eller så har dei nokre fine på Obs bygg om det er i nærleiken. Eller kanskje byggmaker har nokre fine?;) Då får du fine heimalaga hyller i akkurat den størrelsen du vil og til ein rimelig penge;)

  Ha ein fin kveld;)

  SvarSlett