fredag 11. juni 2010

Photoscape

Synes det er utrulig morosamt å leike seg litt med bilder på photoscape,
er det nokon av dykk som bruker programmet mykje? Og helst til kva?
Som dykk ser her bruker eg mest montasje programmet kor eg kobler fleire bilde til eit, men kunne veldig gjerne tenkt meg å vite om det var noko anna spennande det kunne brukast til:o))

Er så glad i lupiner, synes det er flotte blomster å ha i vase no på sommaren:o)
Steinfiguren av guten og jenta er frå casa...

Ønsker alle en flott helg, i morgo skal eg på shopping til Kristiansand med ei god vennine, må nok innom stoff og stil da- har ålaner om å tørke litt støv av symaskina eg fekk av mamma og sy en barselgave til en veldig god vennine- kan ikkje røpe kva det er ennå, sia ho leser bloggen:o))

Klem Anne Karin

P.S Ser det er mange som har navnet sitt på slutten i litt annerledes utforming, eit monogram på ein måte:o/ mulig feil?? Lurer iallfall på korleis de gjer det?2 kommentarer:

  1. Hei!
    Ser at du har lagt deg til som følger på bloggen min :-) Så koselig! Og så fin blogg du har! Jeg leste meg fram til at du er mamma til en englegutt,jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men det er sterkt å lese.. jeg føler med deg!

    Går du inn på: http://www.mylivesignature.com så kan du få deg egenprodusert signatur til bloggen din :-)

    SvarSlett
  2. Fin blogg du har:) Hvis du vil kan du bli med på Give Away som jeg har inne på siden min.. Det er koselig og besøke andre sine blogger.. Jeg har lagt meg inn som følger inne på bloggen din..

    SvarSlett