søndag 7. mars 2010

Søndag

Endelig er jobbehelga over for denne gang, og det er 3 uker til neste gang...

Fikk telefon fra min kjære istad som kunne fortelle at han kom hjem allerede i morgen eller tirsdag, altså en uke før tiden. Noen sveisere trengte sengen, så da måtte han "desverre" reise hjem- selvfølgelig med full betaling som om han skulle vært ute hele perioden:o)) Fantastisk gode nyheter..

I dag er det 3 dagen uten bleie på lille prinsen, og bare et uhell... Og i natt er første natt uten, det blir spennende å se hvordan det går:o)) Det skal sies at det er 1/2 år siden eg tok en "bæsj"bleie da, og nå fylte han 3 år i januar.. Flinke gutten, og det var faktisk han sjølv som sa at nå var han blitt stor gutt og da trengte han ikkje bleie mere:o))

Savner min lille engel enormt mykje, tenker på hva han hadde klart nå i forhold til utviklinga, alle smila eg ikkje får se, gråten osv... Ville han vært lik på sin storebror? Det er så mange spørsmål en aldri får svar på.. Det er så vondt å ikkje vite.
Ennå ligger klærne fint bretta i stellekommoden på badet, de har eg bare ikkje orka å fjerne..
Tiden leger alle sår sies det, vi vil ALDRI glemme vår lille skatt, men har et håp om at en kan tenke/snakke om lille Emil uten at det gjør så innmari vondt..... <3<3<3

Klem

2 kommentarer:

  1. Heisann.

    Velkommen til bloggeby. Takk for at du deler det vanskeligste også.

    Veldig hyggelig å oppdage at bloggen min er på lista di.

    SvarSlett
  2. Sender deg en stor klem. Ja det sies at tiden leger alle sår, vel den leger såret, men arret vil alltid være der og noen ganger klør det og svir, og slik vil det nok alltid være. Det er godt på mange måter, men samtidig er det en påminnelse om alt som skulle vært så mye annerledes. Emil vil alltid være med dere i tankene. Veronika

    SvarSlett