søndag 2. mai 2010

Sjukehus...

I morgo skal eg på sjukehuset med lille prinsen min, han skal ha 24 timers ph- registrering, dvs at han skal legge en slange gjennom nesa og ned i magen og denne skal ligge der et døgn før den fjernes og resultatet av testen kan leses av umiddelbart etter.

Han har nemlig i gjennomsnitt kastet opp ca en gang i mnd siden han ble fødd ( bortsett fra en periode på 1/2 år) Han er ikkje sjuk eller noko, våkner bare opp på natta og må spy, spyr da gjerne et par-tre ganger, så er det hele over. De mistenker refluks problemer? Nå får vi se om de finner ut av noko eller om vi bare må leve med det til det forhåpentligvis bare forsvinn av seg sjølv...


Måtte ta med et bilde av den nye hunde vår, skal hente den neste mandag, ei lita cavalier tispe, noen som har forslag til navn?? Må begynne på B :o)) Ha en fin kveld alle sammen.

Klem

4 kommentarer:

 1. Å..*smelt* for ein nydeleg kvalp! Håper det går bra med lilleprinsen din!
  Kos deg ikveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Lykke til på sykehuset, håper de finner ut av det. Ikke godt for verken små eller store når det blir slik:( Nydelig valp:)

  SvarSlett
 3. Ikke så kjekt når de små plages, håper dere får svar på hva det er og at det er noe som kan "ordnes"!

  Søt liten voffs, ikke lett å komme på noen navn, dere får se det litt an, hvilket navn han passer til;-)

  Ha en god mandag videre!

  SvarSlett
 4. hei - ramlet innom bloggen din :)
  Så leit med guten, har de testet ham for cøliaki og melkeallergi? Håper han blir bra!! Hva med navnet Bonita? Eller Blome? :)

  SvarSlett